El Consell Assessor del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) - integrat per PIMEC, micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, Foment de Treball Nacional, Fepime, Consell General de Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya, Comissió Obrera Nacional de Catalunya i Unió General de Treballadors de Catalunya- ha susbcrit una declaració en la qual dóna suport a la política del Departament de Justícia de construir nous centres penitenciaris a Catalunya.

Els membres d’aquest Consell Assessor consideren que, per fer efectiva la reinserció social dels interns i internes, es necessiten uns equipaments adequats que permetin fer front al creixement de la població penitenciària. Per aquest motiu, fan una crida a les institucions i als ciutadans perquè prenguin consciència de la importància que té la construcció d’aquestes instal·lacions.

El Consell Assessor del CIRE és l’òrgan encarregat d’impulsar la relació entre l’empresa pública que s’encarrega de la reinserció laboral dels interns, CIRE, i el món empresarial i sindical per aconseguir augmentar i millorar la inserció laboral dels interns de les presons catalanes.

1  

Fitxers adjunts

Declaració del Consell Assessor del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció CIRE

Declaració del Consell Assessor del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció CIRE
DOC | 21