Aquest proper dimecres, 28 de juny, el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Miquel Castelló, acompanyarà la consellera d’Interior, Montserrat Tura, en la visita que efectuarà a les poblacions de l’Ametlla de Mar i d’Amposta. Castelló s’afegirà al programa de la consellera a partir de les 12.00 h. Com ja s’ha informat, el delegat presentarà prèviament, a la seu de la Delegació del Govern, el material didàctic Les Terres Ferides del COMEBE, òrgan del qual n’és el president. Això serà a les 11.00 h; en acabar Castelló es desplaçarà fins l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar on la consellera d’Interior mantindrà una reunió amb els alcaldes de les poblacions de l’Ampolla, Francesc Sancho; del Perelló, Salvador Pallarés; i de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí. Al voltant de les 13:00 hores, la consellera atendrà els mitjans de comunicació a la seu de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar (Sant Joan, 55).

Ja a la tarda (16:00 hores), visitaran, acompanyats de l’alcalde d’Amposta, Joan M. Roig, el Parc de Bombers Professionals d'Amposta (Francesc Riocabo, 13-15) i les obres de les futures instal·lacions, situades al Polígon de l'Oriola. En la visita també hi seran presents el cap de la Regió d’Emergències de les Terres de l'Ebre, Joan Rich; el cap de l’ABE d’Amposta, Josep M. Balanyà; i el cap de Parc, Joan Muria.

Un cop finalitzada aquesta visita a les futures instal·lacions del Parc de Bombers d’Amposta, el delegat i la consellera donaran per acabada la seva visita.

1  

Fitxers adjunts

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Miquel Castelló, acompanyarà la consellera d'Interior en la seva visita al territori

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Miquel Castelló, acompanyarà la consellera d'Interior en la seva visita al territori
PDF | 27