L’empresa constructora COPCISA patrocina per onzè any consecutiu l’Orquestra i el Festival Internacional de Cadaqués (Alt Empordà), segons els dos convenis de col•laboració subscrits avui, al Palau de la Generalitat, en un acte presidit pel conseller primer, Josep Bargalló, acompanyat de la consellera de Cultura, Caterina Mieras.

El conveni de patrocini de l’Orquestra de Cadaquès, subscrit per la consellera de Cultura; el president de l’Associació Orquestra de Cadaqués, Llorenç Caballero, i el president de COPCISA, Benet Carbonell, estableix que la constructora aporta 45.000 euros a l’Associació com a patrocini per a l’any 2005.

El segon acord, signat per la consellera de Cultura, el president de COPCISA i l’alcalde de Cadaqués, Joan Borrell, determina que l’empresa lliura a l’ajuntament 30.000 euros com a patrocini del 34è Festival Internacional de Cadaqués, que va tenir lloc aquest estiu.

L’Orquestra de Cadaqués va néixer el 1988 com a orquestra resident del Festival. Ofereix un ampli repertori musical que va des del segle XVII fins a la composició contemporània.

Barcelona, 22 de desembre de 2005

1  

Imatges

Fotografia: Rubén Moreno

Fotografia: Rubén Moreno 422