La Consellera Capdevila presidirà l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Famílies que tindrà lloc dimarts 15 de maig. En el decurs de l'acte, la Dra. Linda Laura Sabbadini pronunciarà la conferència 'Dades sobre el temps de vida: elements claus per a les polítiques de gènere'.
La Consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, que tindrà lloc demà, dimarts 15 de maig, a la Sala d'actes del Palau de la Generalitat. Instituït per les Nacions Unides, des de fa tretze anys, cada 15 de maig se celebra el Dia Internacional de les Famílies.

En el decurs de l'acte, la Dra. Linda Laura Sabbadini pronunciarà la conferència 'Dades sobre el temps de vida: elements claus per a les polítiques de gènere'. La Dra Sabbadini és la directora central de l'Institut Nacional d'Estadística d'Itàlia (l'Istat), experta a nivell internacional en el camp de les estadístiques socials, demogràfiques i de gènere, en l'estudi de condicions i qualitat de vida i d'igualtat d'oportunitats

1  

Fitxers adjunts

CV Dra. Sabbadini

CV Dra. Sabbadini
DOC | 27