El dimarts, 6 de març, tindrà lloc a Amposta la celebració de la jornada "La nova política de cohesió econòmica i social per a Catalunya" adreçada als ens locals, al Casal d'Amposta (C/ Simpàtica, 6).

Aquest acte està organitzat pel Patronat Català Pro Europa, la Secretaria per a la UE, el Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

La jornada serà inaugurada per Maria Targa, representant a Tarragona del Patronat Català Pro Europa a Tarragona i José M. Tost, vicepresident de la Diputació de Tarragona.

En l'acte hi participaran Joan Lúria, subdirector general de Programació de la Direcció General d'Anàlisi i Política Econòmica del Departament d'Economia i Finances; Jordi Cots, subdirector general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques; Joan Miquel Piqué, assessor de la consellera de Treball i Cristina Fumanal, de l'equip redactor del Pla de Desenvolupament Rural 2007-2013 del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

La cloenda anirà a càrrec de Joan Maria Roig, president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de l'Ajuntament d'Amposta i de Joaquim Josep Paladella, representant de la Federació de Municipis de Catalunya, alcalde de Batea i diputat al Parlament de Catalunya.

L'objectiu d'aquestes jornades, que compten amb el suport de la Secretaria d'Estat per a la Unió Europea del Ministeri espanyol d'Afers Exteriors i de Cooperació, i la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Governació i Administracions Públiques i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, és conèixer de la mà dels responsables del Govern de la Generalitat de Catalunya, de l'Estat espanyol i de la Comissió Europea quines seran les principals línies d'actuació en la política europea de cohesió econòmica i social a Catalunya per al nou període de programació que s'endega enguany (2007-2013).

Aquest acte forma part del cicle de jornades de treball "La nova política europea de cohesió econòmica i social per a Catalunya" que se celebren a Girona, Lleida, Tarragona, Amposta i Barcelona entre els mesos de febrer i març de 2007. La cloenda de les jornades tindrà lloc a Barcelona el proper 13 de març.

Aquesta activitat s'emmarca dins del programa d'Europe Direct a Catalunya liderat pel Patronat Català Pro Europa.

Acte: Jornada sobre "La nova política europea de cohesió
econòmica i social per a Catalunya"
Dia: Dimarts, 6 de març de 2007
Hora: 9 - 14 hores
Lloc: Casal d'Amposta
C/ Simpàtica, 6, Amposta
Participants: Maria Targa, representant a Tarragona del Patronat Català Pro Europa; Josep M. Tost, vicepresident de la Diputació de Tarragona; Joan Lúria, subdirector general de Programació de la Direcció General d'Anàlisi i Política Econòmica del Departament d'Economia i Finances; Jordi Cots, subdirector general d'Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques; Joan Miquel Piqué, assessor de la consellera de Treball; Cristina Fumanal, de l'equip redactor del Pla de Desenvolupament Rural 2007-2013 del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Joan Maria Roig, president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de l'Ajuntament d'Amposta, i Joaquim Josep Paladella, representant de la Federació de Municipis de Catalunya, alcalde de Batea i diputat al Parlament de Catalunya


Per a més informació de la jornada del 6 de març, cal adreçar-se a l'Oficina del Patronat Català Pro Europa a Tarragona: telèfon 977 24 59 58


Més informació: Premsa i comunicació
Tel. 93 567 29 93
premsa@infoeuropa.org


1  

Fitxers adjunts

convocatòria de premsa

convocatòria de premsa
DOC | 280