El Patronat Català Pro Europa i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya han decidit atorgar la segona edició del premi Reconeixement a la trajectòria europeista a la periodista Margarita Rivière, per la seva dedicació per contribuir a difondre la necessitat del projecte de construcció de la Unió Europea al llarg de la seva trajectòria professional.

El guardó de Reconeixement a la trajectòria europeista es lliurarà el dilluns 7 de maig, a les 12 hores, a l'Aula Europa, seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de les personalitats següents:

-Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea i secretària general del Patronat Català Pro Europa
-Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona
-Maite Calvo, cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
-Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya

Aquest acte compta amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Aquest guardó s'ha creat amb l'objectiu de rendir homenatge a la trajectòria europeista d'una persona del món periodístic que hagi destacat per apropar al lector, l'oient o telespectador la informació europea.

La guardonada Margarita Rivière (Barcelona, 1944) és periodista independent d'àmplia trajectòria i assagista amb una trentena de llibres publicats. És col·laboradora habitual del diari El País i El Correo i, des de principis dels anys vuitanta, s'ha interessat pels temes europeus. Va ser directora de l'agència EFE a Catalunya i va presidir l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya. Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació.

L'any passat, en la seva primera edició, el premi va ser atorgat al periodista Jaime Arias.



ACTE:Lliurament de la segona edició del premi Reconeixement a la trajectòria europeista

DIA:Dilluns, 7 de maig de 2007

HORA:12 hores

LLOC:Aula Europa, Pg. de Gràcia, 90, 1r, Barcelona

PARTICIPANTS: Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea i secretària general del Patronat Català Pro Europa; Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Maite Calvo, cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona; Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya



Més informació: Premsa i comunicació
Tel. 93 567 29 93
premsa@infoeuropa.org

1  

Fitxers adjunts

CONVOCATÒRIA

CONVOCATÒRIA
PDF | 152