LLIURAMENT DEL PREMI PERIODÍSTIC "RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA EUROPEISTA"

query_builder   3 maig 2007 17:12

event_note Nota de premsa

LLIURAMENT DEL PREMI PERIODÍSTIC "RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA EUROPEISTA"

El Patronat Català Pro Europa i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya han decidit atorgar la segona edició del premi Reconeixement a la trajectòria europeista a la periodista Margarita Rivière, per la seva dedicació per contribuir a difondre la necessitat del projecte de construcció de la Unió Europea al llarg de la seva trajectòria professional.

El guardó de Reconeixement a la trajectòria europeista es lliurarà el dilluns 7 de maig, a les 12 hores, a l'Aula Europa, seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

L'acte comptarà amb la participació de les personalitats següents:

-Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea i secretària general del Patronat Català Pro Europa
-Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona
-Maite Calvo, cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona
-Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya

Aquest acte compta amb la col·laboració de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Aquest guardó s'ha creat amb l'objectiu de rendir homenatge a la trajectòria europeista d'una persona del món periodístic que hagi destacat per apropar al lector, l'oient o telespectador la informació europea.

La guardonada Margarita Rivière (Barcelona, 1944) és periodista independent d'àmplia trajectòria i assagista amb una trentena de llibres publicats. És col·laboradora habitual del diari El País i El Correo i, des de principis dels anys vuitanta, s'ha interessat pels temes europeus. Va ser directora de l'agència EFE a Catalunya i va presidir l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya. Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació.

L'any passat, en la seva primera edició, el premi va ser atorgat al periodista Jaime Arias.ACTE:Lliurament de la segona edició del premi Reconeixement a la trajectòria europeista

DIA:Dilluns, 7 de maig de 2007

HORA:12 hores

LLOC:Aula Europa, Pg. de Gràcia, 90, 1r, Barcelona

PARTICIPANTS: Anna Terrón, secretària per a la Unió Europea i secretària general del Patronat Català Pro Europa; Manel Camós, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; Maite Calvo, cap de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona; Isidre Ambrós, president de l'Associació de Periodistes Europeus de CatalunyaMés informació: Premsa i comunicació
Tel. 93 567 29 93
premsa@infoeuropa.org

1  

Fitxers adjunts

CONVOCATÒRIA

CONVOCATÒRIA
PDF | 152

undefined
undefined
undefined
undefined