El Patronat Català Pro Europa i Euroscience presentaran el proper 9 de febrer a Brussel·les la ciutat de Barcelona com a seu de l’Euroscience Open Forum 2008 (ESOF 2008). L’acte de presentació tindrà lloc a les 12 hores, a la seu del Patronat Català Pro Europa (Rue de la Loi, 227, 3r, Brussel·les).

En l’acte de presentació hi intervindran les personalitats següents:

. Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les

. Jean-Patrick Connerade, president de l’Euroscience

. Enric Banda, director de la Fundació Catalana per a la Recerca i la  Innovació i director d’ESOF 2008

Barcelona acollirà la tercera edició de l’Euroscience Open Forum de l’any 2008, segons decisió de l’organització Euroscience i després d’imposar-se a les ciutats italianes de Gènova i Nàpols.

ESOF és una trobada biennal i actualment és la més gran reunió multidisciplinar de científics, promotors i gestors de recerca d’Europa. Aquesta trobada biennal està ideada per l’organització independent europea Euroscience (www.euroscience.org), fundada el 1997 i amb més de 2.100 membres de 40 països.

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació actuarà com a entitat gestora de l’esdeveniment després d’haver presentat la candidatura barcelonina el proppassat 7 de novembre a Estrasburg.

Acte:        Presentació oficial d’Euroscience Open Forum 2008

Dia:          dijous, 9 de febrer de 2006

Hora:       12 hores

Lloc:         Patronat Català Pro Europa, a Brussel·les

                Rue de la Loi, 227, 3r, Brussel·les, Bèlgica

Participació:      Anna Terrón, secretària general del Patronat Català Pro Europa i delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les; Jean-Patrick Connerade, president de l’Euroscience, i Enric Banda, director de la Fundació Catalana per a la Recerca i la  Innovació i director d’ESOF 2008

Per confirmar assistència, cal contactar amb:

Marta Gallardo

Patronat Català Pro Europa a Brussel·les

Tel.: +32 (0) 2 235 06 44

marta.gallardo@infoeuropa.org

Més informació:          Premsa i comunicació

Tel.: 93 567 29 93

premsa@infoeuropa.org

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa ESOF 2008

Nota de premsa ESOF 2008
DOC | 136