La directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, assistirà demà dijous 3 de novembre a les 9.30 del matí a la pregària de celebració de la fi del mes de Ramadà. Aquest acte està convocat pel Consell Islàmic i Cultural de Catalunya, una de les principals entitats islàmiques del país, que reuneix desenes d’imams i mesquites.

La diada d’Aïd al Fitr, també anomenada d’Aïd as-Saguir, marca la fi del mes de Ramadà i és la segona festa més important dins el calendari islàmic. Durant aquest mes sagrat, els fidels musulmans han intensificat la pregària i han realitzat el dejuni diürn.

L’acte consistirà en una pregària, que inclou un comentari de l’imam, i en acabar la directora general d’Afers Religiosos dirigirà unes paraules als assistents. La celebració, que tindrà lloc al Polisportiu Municipal Frontó Colom (la Rambla, 18, Barcelona), s’estima d’una hora de durada.

Per més informació, podeu contactar amb el Consell Islàmic Cultural de Catalunya (Tallers, 55, entresol 1a. Barcelona) al telèfon 93 310 08 31 o als correus electrònics consellislamic@hotmail.com o consellislamic@yahoo.com.

 

 

2 de novembre de 2005

1  

Fitxers adjunts

Montserrat Coll assisteix a la pregària de fi del Ramadà

Montserrat Coll assisteix a la pregària de fi del Ramadà
PDF | 85