Actualització de les dades sobre l'epidèmia de grip a Catalunya

query_builder   9 febrer 2005 12:30

event_note Nota de premsa

Actualització de les dades sobre l'epidèmia de grip a Catalunya

Els hospitals catalans han atès un total de 61.363 urgències entre els dies 1 i 7 de febrerEl Telèfon Sanitat Respon (902 111 444) ha rebut 9.645 trucades entre els dies 1 i 8 de febrerEls casos de grip han continuat registrant una davallada aquesta última setmana Les trucades al 061 van ser 43.739 entre els dies 1 i 8 de febrer

Aquesta darrera setmana s’ha observat una devallada important de l’activitat gripal a Catalunya.

La demanda assistencial es manté a un nivell superior que el de la setmana de referència però s’aprecia una notable tendència a la baixa en els indicadors de l’activitat dels centres coordinadors d’urgències (061) i a l’Atenció Primària de Salut.

Es manté una pressió alta sobre els llits hospitalaris. L’índex d’ingressos d’urgències en relació al nombre d’urgències ateses es manté en un 8% per sobre dels índex de referència.

El Departament de Salut recomana que totes aquelles persones que es puguin veure afectades per un quadre gripal amb febre i tinguin símptomes lleus facin autocura i en cas de dubte consultin el seu metge de capçalera. En cas de precisar atenció mèdica fora de l’horari del seu centre, acudeixin o contactin amb els serveis d’urgències d’atenció primària. Cal recordar que per conèixer quin és el CAP més proper al seu domicili poden adreçar-se al telèfon d’informació sanitària permanent Sanitat Respon al 902 111 444.

1  

Fitxers adjunts

Dades grip

Dades grip
DOC | 725

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined