El Govern distribuirà a la ciutadania una guia de lectura del nou Estatut

Aquest diumenge s’encartarà en tots els diaris d’informació general i dilluns, als periòdics gratuïts

El Govern farà arribar als ciutadans la “Guia de lectura del nou Estatut d’autonomia”, que ofereix una primera aproximació als continguts del nou text. Aquest diumenge, 14 de maig, s’encartarà en tots els diaris d’informació general i dilluns de la setmana que ve, 15 de maig, en els diaris gratuïts.

La distribució d’aquesta guia, que serà d’1.300.000 exemplars, és una acció més de la campanya institucional de difusió del contingut del nou Estatut i de foment de la participació en el referèndum, previst per al 18 de juny. Fins a aquesta data, el Govern farà arribar un exemplar de l’articulat de l’Estatut a totes les llars catalanes (entre el 23 de maig i el 4 de juny) i endegarà una campanya de publicitat per incentivar el vot en el referèndum, amb el lema “El 18 de juny, vota” (del 2 al 16 de juny).

Altres iniciatives que el Govern ha portat a terme darrerament al voltant de l’Estatut, són l’enviament d’una col•lecció de quaderns específics sobre diferents àmbits del text estatutari; la distribució de fullets informatius en la xarxa de transports públics i de tríptics informatius en català i aranès a la Vall d’Aran. A més, el Govern també va iniciar el cap de setmana passat una campanya explicativa del contingut del nou Text i ha elaborat una pàgina web, on es pot consultar des del text articulat fins a diferents informacions vinculades a l’Estatut (www.gencat.cat/nouestatut).

12 de maig de 2006

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 94