El responsable del Programa per al Col•lectiu gai, lesbià i transsexual, Màrius Tàrraga, del Departament de la Presidència, assistirà a diferents actes d’arreu de Catalunya organitzats per la “Comissió Unitària 28 de juny”, amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull Gai, Lesbià i Transsexual. 

Demà dimecres 28 de juny, assistirà a la recepció que oferirà l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, a les entitats de la “Comissió Unitària 28 de juny” (11:00 hores a l’Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1). Al vespre participarà en la manifestació unitària que se celebrarà a Girona (20:30 hores al Pont de la Pedra).

Dijous 29 de juny, assistirà a la presentació de la Memòria Antidiscriminatòria 2006 i de l’Observatori sobre l’Homofòbia, organitzat pel Front d’Alliberament Gai de Catalunya (19:00 hores). Tot seguit acudirà a la xerrada “Lesbianes grans, grans lesbianes” (20:00 hores). Els dos actes es faran al Pati Llimona (c/ Regomir, 3).

Divendres 30 de juny, acudirà a la conferència i acte central de la “Comissió Unitària 28 de juny”, que porta per títol “En la diversitat GLT ens fem grans” (19:00 hores al Pati Llimona - c/ Regomir, 3)

Dissabte 1 de juliol, participarà en la Manifestació per l’alliberament transsexual, lesbià i gai (18:00 hores) i a continuació, a la Festa per l’alliberament transsexual, lesbià i gai (22:00 hores). Tots dos actes es faran a la Plaça Universitat.

Reconeixement institucional del 28 de juny

Amb motiu del Dia Internacional de l’orgull gai, lesbià i transsexual, demà diversos organismes de la Generalitat penjaran a la façana o a les seves dependències la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol de la diversitat per orientació sexual. Concretament ho farà la Secretaria General de Joventut al vestíbul (c/ Calàbria, 147), l’Institut Català de les Dones a la façana (Plaça Pere Coromines, 1) i el Programa per al Col•lectiu gai, lesbià i transsexual a l’entrada de la seva seu (c/ Pintor Fortuny, 21).

27 de juny de 2006

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 49