Al final de la jornada, la consellera presidirà l'acte de cloenda de l'Escola d'Estiu del Voluntariat que tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, realitzarà una visita a diversos equipaments d'atenció a les persones i es reunirà amb diverses entitats i representats institucionals de Lleida, Almacelles i Balaguer, demà dissabte 1 de juliol. Aquestes visites estan motivades per l'acte de cloenda de l'onzena edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, que tindrà lloc en el transcurs d'un sopar a la Seu Vella de Lleida (el Segrià), a les 21.30 hores.

L'atenció als mitjans de comunicació es realitzarà a la seu dels Serveis Territorials de Benestar i Família a Lleida, a les 13.00 hores, on la consellera, acompanyada de la directora Elena Cervera, i el director general de l'ICASS, Ramon Nicolau, es reunirà amb els representants de les entitats d'atenció a les persones discapacitades Aspid, Shalom i les del grup Allem.

A la tarda, la consellera visitarà l'Ajuntament d'Almacelles (el Segrià) i el Centre Assistencial Sant Joan de Déu. Tot seguit es traslladarà a Balaguer (la Noguera) on, acompanyada per l'alcalde Miquel Aguilà; el delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Antoni Argilès; i el director general d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, Ricard Armengol; visitarà el Casal de Gent Gran i es reunirà amb l'associació d'atenció a les persones discapacitades "Estel".

Al vespre, la consellera presidirà l'acte de cloenda de l'Escola d'Estiu del Voluntariat. En aquest acte, la consellera saludarà a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas; i la resta de personalitats, persones voluntàries i participants d'aquesta edició.