Vuitanta-vuit treballs opten als Premis de Civisme que convoca el Departament de Benestar i Família

Els premis dotats amb un total d'uns 36.000 euros es lliuraran el 23 d'Abril, Diada de Sant Jordi, al Palau de la Generalitat

query_builder   24 març 2005 12:00

event_note Nota de premsa

Vuitanta-vuit treballs opten als Premis de Civisme que convoca el Departament de Benestar i Família

Els premis dotats amb un total d'uns 36.000 euros es lliuraran el 23 d'Abril, Diada de Sant Jordi, al Palau de la Generalitat

El Departament de Benestar i Família convoca anualment els Premis Civisme, formats per tres convocatòries: els Premis Civisme als Mitjans de Comunicació, els Premis Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil i els Premis Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme. En les edicions d’aquest any s’hi han presentat un total de 88 treballs que opten als diferents guardons, la quantitat total prevista dels quals és de 36.362 euros. El termini de presentació de les candidatures va finalitzar el 31 de gener i les decisions dels jurats dels premis es faran públiques el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, durant un acte al Palau de la Generalitat.

Un total de 58 treballs s’han presentat als Premis Civisme als Mitjans de Comunicació, que tenen com a objectiu promoure els treballs i les produccions per a televisió, ràdio, premsa escrita i pàgina web que hagin excel·lit pel tractament del civisme. El jurat, presidit per la consellera de Benestar i Família, està format pel director general d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, el cap de l’Oficina de Premsa i persones de reconegut prestigi del món de la comunicació, com ara Neus Bonet i Ferran Espada. Els treballs presentats opten a 6.010 euros per al televisiu, i 3.005 per a la resta.

Als Premis Serra i Moret opten un total 26 treballs entre obres d’assaig, treballs pedagògics, còmics i guions de curtmetratge. Cadascuna d’aquestes  modalitats disposa d’un jurat específic format per persones de reconegut prestigi que concediran els premis següents: 6.010 euros per a l’obra d’assaig; 3.005 per al treball pedagògic; 2.404 per al còmic i 1.803 per al guió de curtmetratge.

Als Premis Jaume Ciurana s’hi han presentat 4 treballs, dos per a cadascuna de les dues modalitats previstes: a favor de les persones i a la millora de l’entorn natural. El jurat d’aquests premis adreçats als joves està format per representants de la família Ciurana, d’Antics i Amics de Minyons Escoltes - Guies Sant Jordi de Catalunya, de la Secretaria de Joventut i de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques. Es concediran 8.115 euros per a cada modalitat.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined