Visitarà Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners i Vidreres
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, farà demà passat, divendres 9 de març, la primera visita oficial a la Selva, on visitarà els ajuntaments de Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners i Vidreres així com diversos equipaments del Departament i altres entitats socials. Acompanyarà la consellera el director els serveis territorials del Departament a Girona, Josep Viñas.

A les 10:00h, la consellera arribarà a l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, on mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde, Robert Fauria, i altres membres de la corporació municipal. Posteriorment, a les 10:35h, la consellera Capdevila visitarà la Residència municipal de Gent Gran "Sant Hilari". Seguidament, a les 11:30, es traslladarà al Casal d'Avis "Can Blat". Acabada la trobada la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

En acabat, a les 12:30h, la consellera es desplaçarà a Arbúcies on serà rebuda per l'alcalde, Roger Zamorano, i es reunirà amb ell i altres membres del Consistori. A les 13:10h, la consellera Capdevila visitarà les dependències de la Llar de Jubilats "Cal Xic".

La consellera d'Acció Social i Ciutadania continuarà la visita oficial a La Selva per la tarda. A les 16:10h arribarà a l'Ajuntament de Caldes de Malavella on signarà al Llibre d'Honor. Posteriorment, a les 16:30h, visitarà el Casal d'Avis "casa Rosa" i a les 17:05h la Residència per a persones amb discapacitat psíquica "Nostra Senyora de Montserrat: Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús".

A les 18:00h la consellera arribarà a Santa Coloma de Farners i mantindrà una trobada amb l'alcalde, Antoni Solà. A les 18:35h es desplaçarà al Centre de Densenvolupament i Atenció Precoç on es reunirà amb els responsables de l'equipament.

La consellera acabarà la seva visita a la Selva les 19:30h a Vidreres, on serà rebuda per l'alcalde Jordi Daranas amb qui mantindrà una reunió.