La Consellera d'Acció Social, Carme Capdevila, lliura la Medalla del Centenari a una resident de la Residència de Gent Gran Sant Hilari

La homenatjada, Maria Arias, va néixer a Osor el 24 de maig de 1907 i actualment resideix a la Residència de Gent Gran Sant Hilari

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, lliurarà el dijous, dia 24 de maig, la Medalla del Centenari a Maria Arias Pidemunt, nascuda Osor, comarca de La Selva, el dia 24 de maig de 1907 i resident, actualment, a la Residència de Gent Gran Sant Hilari.

La consellera Capdevila, també veïna de Sant Hilari, ha volgut participar personalment en l'homenatge a Maria Arias amb motiu dels seus 100 anys lliurant-li la medalla centenària i un ram de flors. Maria Aries, que ha tingut tres filles i un fill i 9 nets i 9 besnéts, estarà acompanyada en l'acte per les seves tres filles i nets, la resta de residents i el personal de la Residència. Així mateix l'alcalde de Sant Hilari Sacalm, Robert Fauria, participarà en aquest homenatge al centenari de Maria Arias.

La Medalla del Centenari és una iniciativa del Departament d'Acció Social i Ciutadania. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin 100 anys i facin la sololicitud.