La consellera serà acompanyada pel director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà les activitats de celebració del Dia Internacional de les Famílies a Girona, que tindran lloc a la plaça de Salvador Espriu, diumenge 20 de maig, a les 12.00 hores. Amb el lema "Fem temps per a les famílies", el departament aposta per l'objectiu d'aconseguir un nou pacte d'ús social del temps en el qual les famílies puguen gaudir de més i millor temps.

A Girona, a partir de 10.30 i fins a les 14.30 hores, la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania convida a totes les persones a celebrar el Dia Internacional de les Famílies, establert per les Nacions Unides l'any 1994.

En el marc d'aquesta celebració hi haurà espais lúdics per a totes les edats, activitats per a la canalla, diferents tallers, espectacles, música i jocs en família. Durant tot el matí, a l'escenari i als estands d'activitats lúdiques i d'informació que s'hi instalolaran, hi haurà activitats d'animació, amb Jordi Amenós i Pentina el Gat; música, amb Xarop de Canya; Circ, amb Circ Nic; l'espectacle teatral "On és la iaia?" amb el grup De La Crem; i tallers participatius.