El secretari de Famílies i d'Infància, Jaume Funes, també explicarà el resultat de les reunions mantingudes amb les famílies adoptants i l'ECAI
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i el secretari de Famílies i d'Infància, Jaume Funes, explicaran el resultat de les reunions mantingudes sobre els processos d'adopció d'infants del Congo. La roda de premsa tindrà lloc a la Sala d'Actes de la seu del departament, el dilluns 4 de setembre, a les 12.30 hores.

Durant aquesta setmana, el Departament de Benestar i Família ha mantingut diverses reunions per aclarir les causes de la situació viscuda per set famílies adoptants que van ser retingudes a la República Democràtica del Congo i la República del Congo, el passat mes d'agost.

En concret, en els últims dies, els responsables del departament han convocat reunions amb les famílies que tenen processos d'adopció oberts en aquests països, les famílies que van tornar amb els infants adoptats, l'entitat cololaboradora d'adopció internacional, l'Associació d'Adopció d'Infants del Congo (Adic).