Prèviament la consellera de Benestar i Família visitarà diversos equipaments cívics i socials del barri de Sant Cosme al Prat de Llobregat
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Amparo Piqueras, signaran demà dijous 20 de juliol un conveni per cedir l'ús de l'espai "El Quixot" del Centre Cívic Sant Josep. L'acte tindrà lloc a les 20:00hores al Centre Cívic (C. Albacete, 12-18) i acompanyaran la consellera i l'alcaldessa la responsable de l'equipament, Francina Vilaseca.

Prèviament a aquest acte, la consellera Carme Figueras té previst realitzar una visita al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat on visitarà diversos equipaments cívics i socials. La consellerà arribarà a les 17:00h al Centre de Dia i després es desplaçarà a l'Esplai Grup Infantil Sant Cosme, a l'Equipament Cívis Delta del Llobregat i també visitarà les obres del CENTRE ESPLAI. Acompanyaran la consellera l'alcalde accidental del rat, Rafael Duarte; el director general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Ramon Nicolau; i el director general d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, Ricard Armengol.