La consellera de Benestar i Familia, Carme Figueras, i l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, presidiran dilluns vinent 26 de juny la constitució del Consorci Badalona Sud. L'acte tindrà lloc a les 18:00h al Centre Cívic Municipal de Sant Roc (C/ Sant Joan Evangelista, s/n) i comptarà també amb la presència, entre d'altres, de la secretària general del Departament de Benestar i Família, Anna Maria Miró.

El Consorci Badalona Sud és un ens integrat al 50% per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Badalona que té com a objectiu garantir la coordinació i l'execució dels plans d'integració i de transformació dels barris del sud de la ciutat (Sant Roc, Artigues, Remei i Congrés Eucarístic).

Els àmbits d'actuació de l'ens són: social, laboral, cultural, educatiu, sanitari i de seguretat. També es preveuen actuacions en el parc d'habitatges i en l'execució dels equipaments propis dels diferents àmbits, d'acord amb les actuacions urbanístiques i d'infraestructura de l'Ajuntament de Badalona.