Acompanyada per la corporació municipal, visitarà els terrenys adjudicats per a la construcció del nou centre residencial i d'atenció diürna
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà l'Ajuntament de Ripollet (el Vallès Occidental) dijous 8 de març, a les 12 hores, on serà rebuda per l'alcalde del municipi, Joan M. Parralejo, la regidora de serveis socials, Gent Gran, Sanitat i Consum, Rosa Espàrrach; i altres membres del consistori.

Tot seguit, a les 12.30 hores, la comitiva es traslladarà als terrenys del centre d'atenció a la gent gran de Ripollet, on s'hi ha instalolat una exposició del projecte que realitzarà l'empresa adjudicatària Sergesa. L'atenció als mitjans de comunicació es realitzarà després dels parlaments previstos de la consellera i l'alcalde.

El projecte que es presentarà preveu la construcció d'un centre residencial per a la gent gran amb una capacitat per a 144 places de residència assistida i 32 places de centre de dia. Quan es posi en funcionament, el Departament d'Acció Social i Ciutadania té previst concertar el 70% de les places disponibles d'aquests serveis.