La caminada, que commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, és el primer acte oficial de Capdevila com a consellera
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, participarà el pròxim diumenge 3 de desembre en la IX edició de la Marxa Special Olympics - APPS. La caminada cívica i solidària, que se celebra anualment coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, serà el primer acte oficial al qual assistirà Carme Capdevila com a consellera.

La IX Marxa Special Olympics - APPS transcorrerà aquest any sota el lema "Vine a la marxa i marxa amb nosaltres!" i se centrarà en la reivindicació dels Drets i Deures dels discapacitats i les seves famílies. La caminada sortirà a les 12:00 hores a la cruïlla entre la Plaça Reina Maria Cristina i l'Avinguda Diagonal i arribarà fins a les instalolacions del Futbol Club Barcelona. La consellera Capdevila encapçalarà la marxa al costat dels representants de les entitats organitzadores: Francesc Martínez, d'Special Olympics de Catalunya i ACELL, i Salvador Curcoll, de l'APPS.

Acabat el recorregut tindrà lloc l'acte de cloenda presidit per la consellera. També es lliuraran els premis "Joc Net" i "Joc Solidari" a diferents persones i cololectius que han contribuït en la tasca d'integració de les persones amb discapacitats intelolectuals. La consellera Carme Capdevila farà un parlament per cloure l'acte.