La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura dimecres la III Jornada Cuida't la Memòria que organitzen la mutualitat MUTUAM i la fundació Conviure.

L'acte té per objectiu conscienciar les persones grans de la importància de la prevenció de la pèrdua de memòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dimecres 23 de maig la III Jornada Cuida't la Memòria que organitzen la mutualitat MUTUAM i la fundació Conviure. La Jornada, de caràcter lúdic, té per objectiu conscienciar les persones grans de la importància de la prevenció de la pèrdua de memòria.

Al llarg de la Jornada s'oferiran diversos tallers al voltant del tema "Televisió i memòria" i conferències a càrrec de professionals de la salut i dels mitjans de comunicació. Gairebé 600 persones participaran en la Jornada.

MUTUAM és una mutualitat de previsió social sense ànim de lucre que dóna resposta a les necessitats socials i sanitàries de la gent gran i de les seves famílies. Cololabora amb diferents administracions (Generalitat de Catalunya, Diputacions i Consells Comarcals, Ajuntaments) en la gestió de serveis sanitaris i socials de caràcter públic. La fundació Conviure, creada per MUTUAM, promou activitats de formació i investigació destinades a millorar la capacitació dels professionals i de les entitats que atenen la gent gran.