Les noves dependències del CRAE Kairós disposarà de 20 places per atendre noies entre 14 i 18 anys tutelades per la DGAIA
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres, 22 de juny, les noves dependències del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Kairós que gestiona la Cooperativa EDUVIC i que disposarà de 20 places per atendre noies entre 14 i 18 anys tutelades per la Direcció General d'Atenció a la Infància i Adolescència.

Els nous locals, al carrer de la Bòbila, núm. 19, del Poble Sec de Barcelona, disposaran de dues sales polivalents, una sala d'estar, 6 habitacions compartides, banys, cuina, rebost i servei de bugaderia, despatx de direcció i sala d'educadors. Anteriorment el CRAE Kairós estava situat a la Gran Via i disposava de 11 places per a noies tutelades.

L'entitat EDUVIC va néixer l'any 1994 com a cooperativa de treball associat, d'iniciativa social, sense afany de lucre, especialitzada en treball educatiu i terapèutic amb infants, adolescents i famílies. Actualment disposa de tres centres cololaboradors de la DGAIA i porta a terme diversos serveis i programes de suport a les famílies, d'investigació i formació i de cololaboració amb universitats.

Advertiment
En virtut de la Llei 31/97 de Protecció del menor, no es podran enregistrar imatges o fer fotografies que facin identificables les menors acollides en el Centre; així mateix, per tal de preservar la identitat de les menors, no podran divulgar-se les seves dades (noms, cognoms i altra informació que les puguin fer identificables).