La Consellera Anna Simó ha visitat avui divendres, 22 d’abril, la Residència de gent gran Mossèn Homs de Terrassa, ha saludat els residents i els ha ofert una rosa de Sant Jordi. A continuació, ha presidit l’acte de lliurament de la certificació de gestió de la Qualitat ISO 9001:2000 que ha estat atorgada a la Residència Mossèn Homs.
La Consellera de Benestar i Família, Anna Simó, ha visitat avui divendres, 22 d’abril, la Residència de gent gran Mossèn Homs de Terrassa, ha saludat els residents i els ha ofert una rosa de Sant Jordi.

A continuació, ha presidit l’acte de lliurament de la certificació de gestió de la Qualitat ISO 9001:2000 que ha estat atorgada a la Residència Mossèn Homs. La directora de la Residència, Inés Rodríguez, ha recollit la certificació ISO en nom del comitè de qualitat de la residència i en representació de tot el personal. A l’acte també hi han assistit el director de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), Martí Masferrer, la regidora de Serveis Socials de l’ajuntament de Terrassa, Cèlia Ros, i representants de l’empresa certificadora Bureau/Veritas.

La residència Mossèn Homs, de Terrassa, depenent de l’ICASS del Departament de Benestar i Família, acull actualment uns 130 residents, dels quals un 69% són dones i un 31% són homes, amb una mitjana de 83 anys.

 Amb la obtenció de la certificació de Gestió de la Qualitat ISO 9001:2000 es garanteix el millor servei als residents, dins dels recursos i disponibilitats de la residència Mossèn Homs. El centre porta un control diari dels diversos sistemes d’organització a tots els nivells (personal del centre, residents, visites i familiars, proveïdors, higiene, alimentació, etc.) amb un seguiment per part del comitè de qualitat del propi centre. Tota aquesta informació ha estat auditada per l’empresa externa Bureau/Veritas que ha concedit el certificat ISO 9001:2000 de Gestió de la Qualitat a la Residència Mossèn Homs. Aquesta certificació te una durada de tres anys, amb revisions anuals.