Inauguració del casal i centre de dia per a la gent gran de Santa Perpètua de Mogoda

query_builder   29 juny 2006 16:09

event_note Nota de premsa

Inauguració del casal i centre de dia per a la gent gran de Santa Perpètua de Mogoda

Les obres d'aquests equipaments públics han suposat una inversió per part del Departament de Benestar i Família de 2.018.000 euros
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà l'acte d'inauguració del casal i centre de dia per a la gent gran de Santa Perpètua de Mogoda (el Vallès Occidental), que tindrà lloc demà divendres, 30 de juny, a les 17.30 hores. A l'acte també hi assistiran: l'alcaldessa del municipi, Isabel García; la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel; el director general d'Actuacions Comunitàries i Cíviques, Ricard Armengol; i la directora dels serveis territorials de Benestar i Família a Barcelona, Matilde de las Heras.

Les obres de la nova construcció del casal i de l'equipament del centre de dia han suposat una inversió per part del Departament de Benestar i Família de 2.018.000 euros. El centre de dia, de titularitat pública, depèn de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), el gestionarà el grup EAS i comptarà amb 30 places.

El casal és un equipament públic que depèn de la Direcció General d'Actuacions Comunitàries i Cíviques (DGACC), que té com a finalitat promoure el benestar i facilitar la participació activa de la gent gran en la societat. La creació d'aquests equipaments és una de les prioritats del Govern de la Generalitat de Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined