El Departament d'Acció Social i Ciutadania invertirà més de set milions d'euros per a la construcció del nou equipament
El director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania de Tarragona, Jordi Tous, presentarà el projecte de nova residència i centre de dia per a l'atenció de la gent gran de Reus (el Baix Camp). L'acte de presentació dels nous equipaments tindrà lloc a la planta baixa de l'Arxiu Històric Comarcal (plaça del Castell, 3A, de Reus), dimecres 9 de maig, a les 12 del migdia.

La presentació comptarà amb la participació de l'arquitecte que ha dissenyat el nou projecte d'atenció a la gent gran, Pau Sierra, i del cap de la Secció de Projectes i Equipaments del departament, Marçal Font.

El Departament d'Acció Social i Ciutadania realitzarà una inversió de més de set milions de euros per a la construcció i l'equipament del nou centre d'atenció a la gent gran, que suposarà la creació d'un centenar de places de residència assistida i deu places de centre de dia.

El nou centre residencial s'aixecarà en un solar cedit per l'Ajuntament de Reus que es troba situat al carrer de Roger de Llúria, al barri Sol i Vista, i que disposa d'una superfície d'uns 4.818 metres quadrats.