L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a la nova residència per a disminuïts psíquics i centre de dia del Prat de Llobregat-Cal Saió
La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, visitarà diversos equipaments d'atenció social per a persones amb disminució psíquica del Prat de Llobregat (el Baix Llobregat), demà dimecres 18 d'octubre.

A les 10.30 hores, la consellera Carme Figueras, acompanyada per l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor; la regidora de Serveis Socials, Anna Fernández; i altres membres del consistori, visitarà la nova residència per a disminuïts psíquics i centre de dia "Cal Saió". La comitiva té previst realitzar un recorregut per les noves instalolacions que es troben en fase d'equipament i on el Departament de Benestar i Família ha invertit un total de 3,7 milions d'euros.

Després, a les 11.30 hores, la consellera Carme Figueras visitarà la fundació privada Rubricatus, que té per objectiu la integració social de les persones amb disminució psíquica, principalment a través del Centre Especial de Treball "Tesiprat" i els serveis d'autonomia social i capacitació professional.