La consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, participa a la jornada de portes obertes de la Residència de Gent Gran i Centre de Dia "Francisco Padilla" de l'Hospitalet.
El Departament de Benestar i Família ha invertit 5.666.000 euros en la construcció i equipament del centre
La consellera de Benestar i Familia, Carme Figueras, visitarà demà dimarts 10 d'octubre a les 12:30h la Residència de Gent Gran i Centre de Dia "Francisco Padilla" de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Acompanyaran la consellera l'alcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho; i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar i Família a Barcelona, Matilde de las Heras.

El departament de Benestar i Família ha invertit 5.666.000 euros en la construcció i equipament d'aquest centre, que gestionarà l'empresa Consorci Sanitari Integral. La Residència té una capacitat per a 80 places, distribuïdes en 52 dormitoris individuals i 14 dobles. El Centre de Dia, de la seva banda, té una capacitat màxima de 30 usuaris.

La residència rep el nom de Francisco Padilla, que fou president de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de L'Hospitalet i un dels principals impulsors d'aquest organisme.

La Residència de Gent Gran i Centre de Dia "Francisco Padilla" és un edifici de sis plantes que ocupa una superfície de 4.604 m2. Al soterrani hi ha la bugaderia, la cuina i el tanatori, entre d'altres serveis. A la planta baixa s'hi troba el vestíbul i les sales de gestió del centre així com els serveis de metge, psicòleg, terapeuta ocupacional, podologia i perruqueria. A les quatre plantes superiors hi ha el menjador, la sala d'estar, els dormitoris, els banys geriàtrics i les sales de visita així com la terrassa exterior.