El Departament de Benestar i Família, a través de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per l’adjudicació de 8 habitatges al municipi d’Alcover (Alt Camp), de protecció oficial en règim de lloguer, promoguts per l’Institut Català del Sòl.

Aquesta promoció, al número 12 del carrer Major, està formada per 8 habitatges amb una superfície d’entre 34 i 62 m2, distribuïts en dues plantes de 4 pisos cadascuna. Dos dels habitatges de la segona planta són dúplex. El preu del lloger oscil·la entre els 107 i els 211 euros mensuals.

Els requisits per accedir a la promoció són, entre altres, que totes les persones que constin a la sol·licitud siguin menors de 35 anys, o que el sol·licitant i/o cosol·licitant tinguin 65 anys o més; que cap de les persones de la sol·licitud siguin propietàries de cap habitatge, que l’habitatge que s’adjudiqui es destini a residència habitual, que s’acreditin uns ingressos superiors a 6.000 € l’any 2004 i iguals o inferiors a 5,5 vegades l’IPREM en el còmput anual del 2004. També cal que el sol·licitant o qualsevol altra persona de la unitat familiar inclosa a la sol·licitud d’habitatge constin empadronats a Alcover des de com a mínim l’1 de març de 2004 sense baixes al padró. El barem de puntuació tindrà en compte, entre d’altres, l’edat dels demandants i si els sol·licitants són famílies monoparentals.

Els impresos de sol·licitud i la documentació informativa estaran a disposició de les persones interessades en l’ajuntament d’Alcover, on també es podran presentar. Així mateix es poden obtenir els impresos i tota la informació a l’adreça www.gencat.net/benestar, i es poden presentar a les oficines del Departament de Benestar i Família. El termini de presentació de les sol·licituds és fins el 31 de març.