El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà diumenge, 3 de setembre, a la Noguera per inaugurar la Fira d'Entitats a Balaguer i les obres realitzades a la zona esportiva a Solés, Tiurana.
El conseller Sabaté arribarà a les 11 hores a l'Ajuntament de Balaguer, on el rebran l'alcalde de la localitat, Miquel Aguilà, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Antoni Argilés, i el director general d'Administració Local, Joan Mas.

Després de reunir-se amb l'equip de govern, a les 11.30 el conseller signarà en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament. Seguidament, s'inaugurarà la Fira d'Entitats amb els parlaments de l'organitzadora, Lina Gené, l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, i el conseller. La visita finalitzarà amb el recorregut per totes les entitats.

Acompanyat del director general d'Administració Local, a les 13 hores, el conseller Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament de Tiurana, on el rebrà l'alcalde, Antoni Armengol, juntament amb altres membres del consistori. Tot seguit, signarà en el Llibre d'Honor.

A les 13.15 hores, Sabaté inaugurarà les obres corresponents a les piscines de la zona esportiva a Solés, Tiurana. La primera fase de les obres realitzades en aquesta zona van rebre una subvenció de 87.841 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC). El conseller de Governació i Administracions Públiques també visitarà les instalolacions del centre d'emmagatzematge i xarxa de gas per a la població de Tiurana, així com l'escultura Font de Tiurana. La visita acabarà amb els parlaments de l'alcalde de Tiurana, Antoni Armengol, i del conseller Xavier Sabaté.

RECORDEM


Motiu: El conseller Sabaté inaugura la Fira d'Entitats de Balaguer

Dia: Diumenge, 3 de setembre de 2006

Hora: 11 h

Lloc: Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1




RECORDEM


Motiu: El conseller Sabaté inaugura unes obres realitzades a la zona esportiva a Solés, Tiurana

Dia: Diumenge, 3 de setembre de 2006

Hora: 13 h

Lloc: Ajuntament de Tiurana
Plaça del Pou, 1