El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, ha inaugurat aquest migdia la 49a Fira Multisectorial de Cambrils. Acompanyat del director general d’Administració Local, Joan Mas, Sabaté ha fet un recorregut pels estands i ha destacat la consolidació de la fira. El conseller ha aprofitat la seva estada a Cambrils per fer una visita a l’Ajuntament i signar en el Llibre d’Honor.

En la seva estada a Cambrils, Sabaté s’ha mostrat satisfet pel creixement de la vila. “És un creixement de forma ordenada que valorem molt positivament”, ha dit. En aquest sentit, el conseller ha posat com a exemple de l’acció del Govern de la Generalitat, que es duu a terme al municipi, el recentment aprovat Pla de barris, que suposarà “una important ajuda per al nucli antic”, o la primera pedra de l’Hospital Lleuger.

El conseller de Governació i Administracions Públiques s’ha volgut referir també als problemes de seguretat de les últimes setmanes al Baix Camp i ha assegurat que el Govern de la Generalitat ha posat una “especial atenció” a la comarca.