El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dissabte, 16 de setembre, a Olot per presidir la signatura de diversos convenis de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal de la Garrotxa. El conseller, que estarà acompanyat en la visita per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pia Bosch, visitarà Olot i Sales de Llierca.
Xavier Sabaté arribarà a la seu de l'ajuntament d'Olot a les 11.00 hores. Allà el rebran l'alcalde, Lluís Sacrest, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor, mantindrà una reunió a l'ajuntament i, tot seguit, visitarà el Museu dels Sants, que ha estat subvencionat amb 380.000 euros dels fons estructurals europeus (Feder), i l'edifici de Can Castellanas.

Posteriorment, el conseller es traslladarà a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa on el rebrà el president de l'ens, Joan Espona i el director de l'Agència Catalana de Certificació, Jordi Masias, entre altres assistents. Mitjançant la signatura d'aquests convenis, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca.

El conseller Sabaté acabarà la seva estada a la comarca a Sales de Llierca on arribarà a les 13.30 hores. Després de signar al Llibre d'Honor, es reunirà amb l'alcalde, Miquel Palomeras i la resta de membres del consistori i, finalment, visitarà les obres del local polivalent, que han rebut un ajut total de 211.000 euros del PUOSC.

RECORDEM

Visita a Olot

Dia: Dissabte, 16 de setembre de 2006
Hora: 11.00 hores
Lloc: Ajuntament
Passeig Bisbe Guillamet, 10


Signatura de convenis de l'AOC amb el Consell Comarcal de la Garrotxa

Dia: Dissabte, 16 de setembre de 2006
Hora: 12.30 h
Lloc: Consell Comarcal de la Garrotxa
Avinguda 11 de setembre, 22


Visita a Sales de Llierca

Dia: Dissabte, 16 de setembre de 2006
Hora: 13.30 h
Lloc: Ajuntament
Plaça de l'Església, s/n