El conseller Sabaté visita el barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès amb motiu de la Festa Ma

query_builder   19 juliol 2006 17:04

event_note Nota de premsa

El conseller Sabaté visita el barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès amb motiu de la Festa Ma

El conseller Sabaté visita el barri de l'Espirall de Vilafranca del Penedès amb motiu de la Festa Major
Dia: Dijous, 20 de juliol de 2006
Hora: 21.30 h
Lloc: Plaça del Doctor Bonet de Vilafranca del Penedès
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà dijous, 20 de juliol, a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) per participar en la Festa Major del barri de l'Espirall d'aquest municipi.

La visita començarà a les 21.30 hores a la plaça del Doctor Bonet, on el rebrà l'alcalde, Marcel Esteve, juntament amb el president de l'Associació de Veïns de l'Espirall, Antonio Díaz, i el president del Centro Cultural Rociero, Antonio Aragón.

A continuació, els grups de ball del Centro Cultural Rociero de l'Associació de Veïns de l'Espirall interpretaran els himnes català, andalús i extremeny, i faran una breu representació escènica. D'aquesta manera donaran la benvinguda al conseller, a qui també lliuraran un record del barri.

Tot seguit, Xavier Sabaté farà un parlament de salutació i presidirà l'obertura de l'exposició "Ciutadans amb nom i cognom", que recull els rostres i les opinions de persones immigrades arribades al Penedès. La mostra ha estat organitzada i produïda per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El conseller soparà amb els membres de la Junta de l'Associació de Veïns de l'Espiralls i els membres del consistori.
undefined
undefined
undefined
undefined