El conseller Sabaté visita el Pallars Jussà

query_builder   30 agost 2006 12:28

event_note Nota de premsa

El conseller Sabaté visita el Pallars Jussà

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dijous, 31 d'agost, al Pallars Jussà per presidir la signatura d'un conveni de cololaboració per a la prestació de serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. El conseller estarà acompanyat en la visita pel delegat territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit.
Ales 11:00 hores, Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament d'Abella de la Conca, on signarà en el Llibre d'Honor. Després de reunir-se amb l'alcalde, Julià Sala, i amb la resta de membres de la corporació municipal, el conseller visitarà les obres de captació d'aigua potable i del clavegueram del nucli urbà, subvencionades amb 172.219 euros del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Tot seguit, el conseller Sabaté es traslladarà a les 12.30 hores a l'Ajuntament de Talarn, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde, Antoni Cirera, i la resta de membres de la corporació municipal.

Posteriorment, Sabaté anirà a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, a les 13 hores. Allà el rebran el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Àngel Guiu, el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Ardanuy, i el director gerent del Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (CAOC), Joan Olivares. Per mitjà d'aquest conveni, el CAOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Un cop signat el conveni s'atendrà els mitjans a la mateixa sala.

A les 16 hores, el conseller es traslladarà fins a l'Ajuntament de Salàs de Pallars, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcalde, Francesc Borell, i amb la resta de membres de la corporació municipal. Seguidament visitarà les obres d'urbanització del carrer de les Heres i del raval del Vall. Aquesta actuació ha estat subvencionada amb 143.627 euros del PUOSC. L'estada a Salàs de Pallars acabarà amb la presentació del projecte museístic del municipi.
RECORDEM


Visita a Abella de la Conca

Dia: Dijous, 31 d'agost de 2006
Hora: 11.00 h
Lloc: Ajuntament
Espiguet, s/n


Visita a Talarn

Dia: Dijous, 31 d'agost de 2006
Hora: 12.30 h
Lloc: Ajuntament
Pau Coll, 3


Signatura del conveni entre el CAOC i els consells comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà

Dia: Dijous, 31 d'agost de 2006
Hora: 13.00 h
Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran
Carretera C - 13, km. 90,2. Talarn

L'atenció a la premsa es farà després de la signatura del conveni


Visita a Salàs de Pallars

Dia: Dijous, 31 d'agost de 2006
Hora: 16.00 h
Lloc: Ajuntament
Bon Jesús, 47

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined