El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, dimecres, 30 d'agost, al Maresme per presidir la signatura d'un conveni de cololaboració entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal del Maresme i visitar els municipis de Mataró, Malgrat de Mar i Sant Iscle de Vallalta. El conseller estarà acompanyat en la visita per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel.
Xavier Sabaté arribarà en primer lloc a l'Ajuntament de Mataró a les 12.30 hores. A l'Ajuntament mantindrà una breu reunió amb l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i visitarà les instalolacions de la nova escola bressol de la Via Europa. Aquest projecte té prevista una subvenció de 354.000 euros del Pla únic d'obres i serveis de l'any 2007.

Posteriorment, el conseller Sabaté anirà a la seu del Consell Comarcal del Maresme, a les 13.30 hores, on, conjuntament amb el president del Consell Comarcal, Pere Almera, signarà un conveni de cololaboració entre l'AOC i el Consell Comarcal del Maresme. Per mitjà d'aquest conveni, l'AOC prestarà serveis d'assistència tècnica per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació a les administracions locals de la comarca. Un cop signat el conveni s'atendrà els mitjans a la mateixa sala.

Tot seguit, el conseller es traslladarà a Malgrat de Mar. A les 16.30 hores arribarà a l'Ajuntament, on signarà en el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcaldessa, Conxita Campoy. Seguidament el conseller visitarà el Parc Polivalent Francesc Macià.

Finalment, el conseller Sabaté anirà a Sant Iscle de Vallalta, a les 18.00 hores. Després de signar en el Llibre d'Honor i de reunir-se amb l'alcalde, Eduard Turon, i els membres del consistori, Sabaté visitarà el poliesportiu, que actualment està en obres. L'ordenació de la zona esportiva d'aquest municipi ha rebut una subvenció de 200.000 euros del PUOSC vigent.



RECORDEM

Visita a Mataró

Dia: Dimecres, 30 d'agost de 2006
Hora: 12.30 h
Lloc: Ajuntament
Carrer La Riera, 48


Signatura del conveni entre l'AOC i el Consell Comarcal del Maresme

Dia: Dimecres, 30 d'agost de 2006
Hora: 13.30 h
Lloc: Consell Comarcal del Maresme
Plaça Miquel Biada, 1

L'atenció a la premsa es farà després de la signatura electrònica del conveni


Visita a Malgrat de Mar

Dia: Dimecres, 30 d'agost de 2006
Hora: 16.30 h
Lloc: Ajuntament
Carrer del Carme, 30


Visita a Sant Iscle de Vallalta

Dia: Dimecres, 30 d'agost de 2006
Hora: 18.00 h
Lloc: Ajuntament
Escoles, 2