El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà dissabte, 24 de maig, al Baix Camp per visitar els municipis de Vinyols i els Arcs, Botarell i Riudecanyes. Sabaté compartirà un esmorzar amb els membres del consistori i entitats municipals de Vinyols i els Arcs i inaugurarà la remodelació de la piscina municipal de Riudecanyes.
El conseller Sabaté arribarà a les 9.30 hores a l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs i allà el rebrà l'alcalde, Josep M. Vidal, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, es traslladarà a la zona cívica per compartir un esmorzar amb el membres del consistori, personal de l'Ajuntament i entitats municipals.

A les 11.15 hores, el conseller de Governació i Administracions Públiques anirà a l'ajuntament de Botarell on serà rebut per l'alcaldessa, Montserrat Roca, amb qui mantindrà una breu reunió després de signar en el LIibre d'Honor de l'Ajuntament.

Posteriorment, a les 12.30 hores, Xavier Sabaté es traslladarà a l'Ajuntament de Riudecanyes i allà el rebrà l'alcalde, Josep M. Tost. Després de signar en el Llibre d'Honor, es traslladarà al carrer Nou, on descobrirà la placa d'inauguració de la remodelació de la piscina municipal. Tot seguit tindrà lloc l'acte de reconeixement als alcaldes que van impulsar-ne la remodelació. La inauguració finalitzarà amb els parlaments de l'alcalde i del conseller de Governació i Administracions Públiques.

RECORDEM

Visita a Vinyols i els Arcs

Hora: 10.45 h
Lloc: Ajuntament de Vinyols i els Arcs
Major, 2

Visita a Botarell

Hora: 11.15 h
Lloc: Ajuntament de Botarell
Pl. Ajuntament, 5


Inauguració a Riudecanyes

Hora: 12.30 h
Lloc: Ajuntament de Riudecanyes
C/ Dimecres, 9