El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté; el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar i la regidora de l'ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, inauguren demà dimecres, 20 de setembre, les Jornades sobre Dret Urbanístic i Dret a l'Habitatge, organitzades pel DHAM i l'empresa pública Adigsa, que se celebren a Barcelona fins el dijous, 21 de setembre.
Especialistes procedents del món universitari, del món de l'Administració pública de l'Estat, de la Generalitat i d'altres comunitats autònomes, d'institucions europees, i del món de la consultoria en temes urbanístics, debatran durant dos dies sobre els canvis de la legislació i de les polítiques públiques del sòl en relació amb el medi ambient i el dret a l'habitatge.

Les jornades es fan coincidint amb la celebració dels 50 anys de l'aprovació de la Llei del sòl de 1956 i tenen com a objectiu crear un espai per analitzar la situació i el futur de l'urbanisme i l'habitatge des d'un vessant europeu, espanyol i català.

Les jornades comptaran amb la participació del director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i professor titular de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona, Juli Ponce. El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Antoni Fernández, participarà en la cloenda que es farà dijous.