El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà diumenge, 15 d'octubre, a a Castellterçol (Vallès Oriental) on es reunirà amb l'alcalde, Manuel Vila, i la resta de l'equip de govern d'aquest municipi. Sabaté aprofitarà l'estada a Castellterçol per visitar la Casa Museu Prat de la Riba. Posteriorment, el conseller inaugurarà les obres de pavimentació i reforma dels serveis del carrer Major de Caldes de Montbui. Aquesta actuació, juntament amb la urbanització dels carrers Asensio Vega i Font i Boet, ha estat subvencionada amb 200.000 euros del PUOSC 2006.
Xavier Sabaté arribarà a les 10 hores a l'Ajuntament de Castellterçol on el rebrà l'alcalde, Manuel Vila, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, el conseller es reunirà amb l'equip de govern. Un cop finalitzada la reunió, el conseller Sabaté visitarà la Casa Museu Prat de la Riba, on va néixer i va morir el polític català Enric Prat de la Riba (1870-1917).

A les 12 hores, Xavier Sabaté arribarà a l'Ajuntament de Caldes de Montbui on el rebrà l'alcaldessa, Montserrat Domènech, juntament amb altres membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, Sabaté es reunirà amb l'equip de govern. Un cop finalitzada la reunió el conseller es traslladarà a la plaça de l'Àngel on tindrà lloc l'acte d'inauguració de les obres de remodelació del carrer Major que permetran revitalitzar una de les vies comercials més importants d'aquesta població. Aquesta actuació, juntament amb la urbanització dels carrers Asensio Vega i Font i Boet, ha estat subvencionada amb 200.000 euros del PUOSC 2006.

El conseller aprofitarà l'estada a Caldes de Montbui per visitar els actes, parades i mostres amb motiu de l'aplec del Remei.

Reunió amb l'equip de govern de Castellterçol
Dia: Diumenge, 15 d'octubre de 2006
Hora: 10 hores
Lloc: Plaça vella, 3


RECORDEM

Inauguració de les obres d'urbanització del carrer Major de Caldes de Montbui

Dia: Diumenge, 15 d'octubre de 2006

Hora: 12.00 h

Lloc: Font del Lleó, 11
Caldes de Montbui