El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, es traslladarà demà, divendres, 6 d'octubre, a Santa Oliva (Baix Penedès) on inaugurarà les obres de rehabilitació i condicionament de l'edifici Cal Fuster que serà la seu temporal de les oficines municipals fins a la construcció del nou consistori. Aquestes obres han estat subvencionades pel Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) d'enguany amb 70.000 euros.
Xavier Sabaté arribarà a l'edifici Cal Fuster, a les 20.15 hores i allà el rebrà l'alcaldessa de Santa Oliva, Cristina Carreras, juntament amb la resta de membres del consistori. Tot seguit tindrà lloc el descobriment de la placa d'inauguració. Després de la tallada de la cinta inaugural, es faran els parlaments de l'alcaldessa i del conseller de Governació i Administracions Públiques.

L'acte finalitzarà amb la visita a les dependències de Cal Fuster que serà la seu temporal de les oficines municipals fins a la construcció del nou consistori. Aquestes obres han estat subvencionades pel Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) d'enguany amb 70.000 euros.

El conseller atendrà als mitjans després de la inauguració de les obres de rehabilitació de l'edifici Cal Fuster.