El conseller Sabaté assisteix a la inauguració del II Congrés Català de Gestió Pública

query_builder   4 juliol 2006 13:44

event_note Nota de premsa

El conseller Sabaté assisteix a la inauguració del II Congrés Català de Gestió Pública

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, assistirà demà, dimecres, 5 de juliol, a la inauguració del II Congrés Català de Gestió Pública. L'acte tindrà lloc a les 9 hores a l'edifici Roger de Llúria de la Universitat Pompeu Fabra.
Les intervencions de l'acte d'inauguració del II Congrés Català de Gestió Pública aniran a càrrec del director general d'Innovació i Organització de l'Administració i conductor dels plenaris del Congrés, Narcís Mir; del president de l'Associació Catalana de Gestió Pública, Isidre Obregon; del rector de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Joan Moreso; de l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, i del president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall.

El II Congrés Català de Gestió Pública, organitzat per l'Associació Catalana de Gestió Pública, ESADE, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, aplegarà un total de 600 participants. El Congrés, que se celebra els dies 5 i 6 de juliol, pretén constituir-se en espai de trobada entre acadèmics i professionals.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined