El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, acompanyat pel delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, visitarà demà, divendres, 16 de febrer, les obres de la nova seu del Govern català a Girona. Prèviament, el conseller es reunirà amb el president de la Diputació gironina, Carles Páramo. Puigcercós es desplaçarà també a Vidreres (la Selva) i Figueres (l'Alt Empordà) per reunir-se amb els equips de govern respectius.
Joan Puigcercós començarà la visita a Vidreres, a les 9.30 hores. A l'ajuntament d'aquesta localitat el rebran l'alcalde, Jordi Daranes, i altres representants municipals, amb els quals es reunirà, després de signar en el Llibre d'Honor.

Posteriorment, el conseller es desplaçarà a Girona on, a les 11 hores, es reunirà amb el president de la Diputació, Carles Páramo.

Una hora després, el conseller començarà la visita a les obres que es duen a terme a l'antic hospital de Santa Caterina, on s'ubicarà la nova seu del Govern de la Generalitat. En la visita també hi serà present l'alcaldessa, Anna Pagans, entre altres autoritats. Els mitjans de comunicació podran seguir el recorregut que començarà a les 12 hores.

Joan Puigcercós acabarà l'estada a Girona amb una visita a l'equipament social d'Onyar.

A la tarda, acompanyat per Jordi Martinoy i el director general d'Acció Cívica, Josep Maria Civis, el conseller es reunirà a Figueres amb l'alcalde de la ciutat, Joan Armangué, i la resta de membres del consistori. Posteriorment, visitarà l'exposició "Gràcies Met" que, dedicada a la vida i l'obra del polític, periodista i escriptor figuerenc Jaume Miravitlles se celebra al Museu del Joguet. L'estada a Figueres acabarà amb una visita al Casal de la Gent Gran de Figueres.

RECORDEM

oVisita institucional a Vidreres

Hora: 9.30 h
Lloc: Ajuntament de Vidreres
Catalunya, 29

oVisita a Girona

Reunió amb el president de la Diputació de Girona

Hora: 11 h
Lloc: Diputació de Girona
Pujada de Sant Martí, 5

oVisita a les obres de la nova seu del Govern de la Generalitat

Atenció als mitjans de comunicació

Hora: 12 h
Lloc: Antic hospital de Santa Caterina. Plaça Pompeu Fabra

Visita a l'equipament social d'Onyar

Hora: 13.15 h aprox,
Lloc: Dr. Ametller, 54

oVisita a Figueres

Reunió amb l'alcalde i l'equip de govern

Hora: 17.30 h
Lloc: Ajuntament de Figueres. Pl. de l'Ajuntament, 12

Visita a l'exposició "Gràcies Met"

Hora: 18 h aprox.
Lloc: Museu del Joguet de Catalunya. Sant Pere, 1

Visita al Casal de la Gent Gran

Hora: 18.30 h aprox.
Lloc: Empordà, s/n