El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, dijous, 28 de desembre, la Seu d'Urgell (Alt Urgell). El conseller i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Ausàs, inauguraran l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques que està situada a l'edifici del centre cultural 'Les Monges' .
Joan Puigcercós arribarà a les 11.30 hores a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i allà el rebrà l'alcalde, Jordi Ausàs, juntament amb la resta de membres del consistori. Després de les paraules de benvinguda i la signatura en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació.

A les 12 hores, acompanyats per la directora de l'Escola, Josepa Travé, i el regidor de Cultura, Miquel Colom, el conseller Puigcercós i l'alcalde de la Seu d'Urgell inauguraran oficialment l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques que està situada a l'edifici del centre cultural 'Les Monges' .

En la seva estada a la Seu d'Urgell, el conseller de Governació i Administracions Públiques visitarà a les 12.30 hores el centre Tecnològic de l'Alt Pirineu (CTAP), així com la resta d'instalolacions ubicades al centre cultural 'Les Monges'. La visita del conseller a l'Ajuntament urgellenc finalitzarà al Mirador dels Voluntaris Olímpics, espai on és prevista la instalolació d'un ascensor panoràmic que comuniqui amb el Parc del Segre.