El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà, divendres, 2 de febrer, a les Terres de l'Ebre, on visitarà els municipis de Rasquera, Roquetes, l'Ametlla de Mar i Deltebre. A l'Ametlla de Mar, el conseller inaugurarà les noves instalolacions esportives municipals. Joan Puigcercós estarà acompanyat en les visites pel delegat del Govern català a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a les Terres de l'Ebre, Carles Pasqual.
Joan Puigcercós arribarà a les 10 hores a l'Ajuntament de Rasquera i allà el rebran l'alcalde, Bernat Pellisa, i la resta de membres del consistori, amb els quals es reunirà després de signar en el Llibre d'Honor. Tot seguit visitarà la plaça de l'Ajuntament, la biblioteca, el casal de la gent gran i el vestidor de les piscines municipals, subvencionat amb 61.291 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2005.

A les 11.45 hores, Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Roquetes, on el rebrà l'alcalde, Mariano Gil, juntament amb altres membres del consistori. Després de la reunió amb l'equip de govern municipal, a les 12.30 hores el conseller atendrà els mitjans de comunicació. El conseller finalitzarà l'estada a Roquetes amb la visita a les obres de la biblioteca municipal, que han estat subvencionades amb 150.000 euros del PUOSC 2006.

Pel que fa a les obres subvencionades amb el PUOSC a Roquetes, destaca la pavimentació i enllumenat de la carretera de Roquetes a Jesús, que, amb un pressupost de 1.169.342 euros, té una subvenció aprovada de 723.230 euros del PUOSC 2007. Amb un pressupost de 2.359.875 euros, el pavelló poliesportiu rep una subvenció de 257.470 euros del PUOSC d'enguany; aquest projecte també té previst de rebre un ajut extraordinari de 150.000 euros. Una altra obra important és la pavimentació i serveis del vial entre el raval de Crist i l'eix de l'Ebre, subvencionada amb 350.000 euros del PUOSC 2006.

A les 13.45 hores el conseller de Governació arribarà a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, on serà rebut per l'alcalde, Andreu Martí, i la resta de l'equip de govern municipal. Després de signar en el Llibre d'Honor, Joan Puigcercós assistirà amb la resta d'autoritats al dinar que tindrà lloc a l'envelat.


Inauguració de les noves instalolacions esportives de l'Ametlla de Mar

A les 16.30 hores tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa de la inauguració de les noves instalolacions esportives municipals de l'Ametlla de Mar. L'adequació de l'espai del parc esportiu va rebre un ajut de 252.000 euros del Departament de Governació i Administracions Públiques.

Després dels parlaments del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; l'alcalde, Andreu Martí, i el conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, se celebrarà el partit de futbol amb motiu de la festa major d'hivern entre els equips Veterans SCER l'Ametlla de Mar i Veterans FC Barcelona.

A les 18 hores el conseller arribarà a l'Ajuntament de Deltebre, on el rebrà el primer tinent d'alcalde, Gervasi Aspa, juntament amb altres membres de la corporació. Després de signar en el Llibre d'Honor, tindran lloc els parlaments a la sala de plens.


RECORDEM

Visita a Rasquera
Dia: Divendres, 2 de febrer de 2007
Hora: 10.00 h
Lloc: Ajuntament de Rasquera
Tortosa, 10

Visita a Roquetes
Hora: 11.45 h
Lloc: Ajuntament de Roquetes
Av. Diputació, s/n

L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12.30 hores
a l'Ajuntament de Roquetes

Visita a l'Ametlla de Mar
Hora:13.45 h
Lloc:Ajuntament de l'Ametlla de Mar
Sant Joan, 55

Visita a Deltebre
Hora:18.00h
Lloc:Ajuntament de Deltebre
Plaça 20 de maig, s/n