El conseller del Departament de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà, dimarts, 19 de juny, a Manresa per participar en la presentació del Centre d'Aplicacions TIC (CATIC). El Centre d'Aplicacions TIC de Manresa té com a principal activitat oferir serveis a les empreses de la Catalunya Central per assolir la plena incorporació d'aquestes a la societat de la informació.
Joan Puigcercós arribarà a les 17.15 hores a l'Ajuntament de Manresa i allà el rebran l'alcalde, Josep Camprubí; el delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i el coordinador territorial de la Catalunya Central, Toni Casassas, entre altres assistents.

Després de signar en el Llibre d'Honor del consistori, el conseller es traslladarà a la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa, on es donaran a conèixer els objectius de la Fundació CATIC i els serveis que ofereix a les empreses.

En la presentació, que començarà a les 18 hores, intervindran el president del CATIC, Alain Jordà; el director del CATIC, Xavier Soler; l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, i el conseller Joan Puigcercós, que clourà l'acte.