El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, es traslladarà demà dijous, 22 de febrer, al Baix Llobregat per visitar els municipis d'El Papiol, Esplugues de Llobregat i Sant Joan Despí.
Joan Puigcercós arribarà a les 13.30 hores a l'Ajuntament d'El Papiol, on el rebrà l'alcalde, Albert Vilà i altres representants municipals, amb els quals es reunirà després de signar en el Llibre d'Honor.

Posteriorment, el conseller anirà a Esplugues de Llobregat on arribarà a les 17 hores. A l'ajuntament d'aquesta localitat signarà al Llibre d'Honor, es reunirà amb l'alcaldessa, Pilar Díaz i visitarà les obres de reforma i millora d'accessibilitat que s'estan duent a terme al sector de Can Clota. El Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) del 2007 subvenciona amb 250.000 euros la setena fase d'aquestes obres.

Joan Puigcercós acabarà l'estada al Baix Llobregat a Sant Joan Despí. En aquesta localitat es reunirà a les 19.15 amb l'alcalde, Antoni Poveda, després de signar al Llibre d'Honor del consistori.


RECORDEM

Visita a El Papiol
Hora: 13.30 h
Lloc: Ajuntament d'El Papiol
Av. de la Generalitat, 7-9

Visita a Esplugues de Llobregat
Hora: 17.00 h
Lloc: Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Pl. Santa Magdalena, 5-6

Visita a Sant Joan Despí
Hora: 19.15 h
Lloc: Ajuntament
Camí del Mig, 9