El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, participarà demà, dijous, 8 de març, en la dotzena edició de la Nit de les Telecomunicacions, organitzada pel Cololegi Oficial / Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya. Joan Puigcercós lliurarà el premi Telecom Europa que distingeix la personalitat més destacada en la divulgació de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Europa.
Un cop finalitzat el debat de la dotzena edició de la Nit de les Telecomunicacions sobre la convergència o divergència digital, tindrà lloc el lliurament dels premis Salva i Campillo, on el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, lliurarà el premi especial i el conseller Puigcercós el premi Telecom Europa. Després del sopar, el conseller de Governació i Administracions Públiques farà la cloenda d'aquesta jornada.

La Nit de les Telecomunicacions té la voluntat de fer d'enllaç entre les institucions, les universitats, els professionals i les empreses de l'àmbit de les telecomunicacions i la societat de la informació.