El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, divendres, 9 de febrer, Mataró, Alella i Arenys de Mar (Maresme).
Joan Puigcercós arribarà a les 12.30 hores a l'Ajuntament de Mataró i allà el rebran l'alcalde, Joan Antoni, i la resta de membres del consistori. Després de signar en el Llibre d'Honor, Joan Puigcercós, es reunirà amb l'alcalde de Mataró, la primera tinent d'alcalde i presidenta de TecnoCampusMataró, Pilar González-Agàpito, i el coordinador de l'àrea de Serveis Centrals i Planificació de l'Ajuntament de Mataró, Ricard Bonastre.

A les 16.30 hores, el conseller assistirà a l'enterrament de l'alcalde de Premià de Mar, Jaume Batlle, a l'església de Sant Cristòfol.

A les 17.45 hores, el conseller de Governació i Administracions Públiques arribarà a l'Ajuntament d'Alella on el rebrà l'alcalde, Andreu Francisco, juntament amb altres representants municipals amb els quals mantindrà una reunió després de signar en el Llibre d'Honor.

A les 19.20 hores, Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament d'Arenys de Mar i allà el rebrà l'alcalde, Miquel Rubirola, i altres membres del consistori.

RECORDEM

Visita a Mataró
Dia: Divendres, 9 de febrer de 2007
Hora: 12.30 h
L'atenció als mitjans es farà a les 13.45 hores a la sala de regidors
Lloc: Ajuntament de Mataró
La Riera, 48

Visita a Alella
Hora: 17.45 h
Lloc: Ajuntament d'Alella
Plaça Ajuntament, 1
Visita a Arenys de Mar
Hora:19.20 h
Lloc:Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera Bisbe Pol, 8