El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, visitarà demà, dissabte, 9 de juny, Cabrera de Mar, on inaugurarà les obres de reforma i ampliació de l'Ajuntament, que han estat subvencionades amb 300.000 euros del Pla únic d'obres i serveis (PUOSC) 2007. Puigcercós estarà acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Barcelona, Violant Mascaró.
Joan Puigcercós arribarà a l'Ajuntament de Cabrera de Mar a les 12 hores, on el rebrà l'alcalde en funcions, Carles Rocabert, juntament amb altres representats municipals. Després de signar en el Llibre d'Honor, el conseller es reunirà amb els membres del consistori i, tot seguit, tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa de les obres de reforma i ampliació de l'Ajuntament de Cabrera de Mar.

Després dels parlaments de la inauguració, el conseller visitarà les instalolacions del consistori, les obres de reforma i ampliació del qual han estat subvencionades amb 300.000 euros del PUOSC 2007. Iniciades el setembre de l'any passat, aquestes obres suposen l'ampliació de la superfície útil per a despatxos i arxiu d'un total de 290 m2.