El Consorci AOC dóna continuïtat a la Convocatòria de subvencions als ens locals per millorar la prestació de serveis als ciutadans mitjançant la utilització de les TIC

query_builder   14 maig 2007 12:58

event_note Nota de premsa

El Consorci AOC dóna continuïtat a la Convocatòria de subvencions als ens locals per millorar la prestació de serveis als ciutadans mitjançant la utilització de les TIC

El Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya, entitat constituïda per la Generalitat de Catalunya i el Consorci Localret, ha fet pública, DOGC núm. 4882, la convocatòria de subvencions als ens locals de Catalunya per millorar la gestió interna i la prestació de serveis als ciutadans, mitjançant la utilització de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Les subvencions corresponents a aquesta convocatòria tenen com a doble objecte la participació dels ens locals en els projectes promoguts pel Consorci i la concessió d’ajuts pel desenvolupament de projectes promoguts directament pels ens locals i especificats en les bases reguladores de la convocatòria tenint una dotació màxima de 2.700.000 euros.

El termini de presentació de les sol•licituds per concórrer a aquesta convocatòria serà del 25 de juny al 16 de juliol d’enguany, ambdós inclosos.

Aquesta convocatòria dóna continuïtat a les realitzades en exercicis anteriors des del Consorci AOC que van obtenir  una  notable acollida per part del món local català. A tall d’exemple, el nombre de sol•licituds de subvencions realitzades en la convocatòria de l’any passat va ascendir a 396, pel que fa al desenvolupament de projectes promoguts directament per ens locals i 268 sol·licituds pel que fa als projectes del Consorci.

El pacte institucional de 23 de juliol de 2001, per a la promoció i desenvolupament de la societat de la informació a les administracions públiques catalanes, signat per totes les forces polítiques representades al Parlament i el Govern de la Generalitat de Catalunya  i Localret,  impulsa un ambiciós projecte de canvi i transformació per aconseguir una administració pública transparent, en xarxa i integrada, al servei de la ciutadania i de l’economia productiva.

El Consorci té com a missió, directament o mitjançant l’ Agència Catalana de Certificació - CATCert, i en el marc de l’esmentat pacte institucional, col•laborar amb les administracions públiques catalanes en l’adopció i desenvolupament de polítiques per a la millora dels serveis públics, mitjançant l’impuls i promoció d’iniciatives, el desenvolupament de productes i la gestió de serveis d'ús intensiu de les tecnologies de la informació i les comunicacions.

Per a més informació: www.aoc.cat

undefined
undefined
undefined
undefined