El Govern convoca eleccions als consells comarcals i al Consell General d'Aran

El Departament de Governació centralitza tota la informació dels comicis

query_builder   3 abril 2007 13:36

event_note Nota de premsa

El Govern convoca eleccions als consells comarcals i al Consell General d'Aran

El Departament de Governació centralitza tota la informació dels comicis

El Govern de la Generalitat de Catalunya convoca avui, 3 d'abril, les eleccions al Consell General d'Aran i als consells comarcals.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui, dimarts, 3 d’abril, els decrets pels quals s’estableixen les normes per a la realització de les eleccions al Consell General d’Aran que tindran lloc el dia 27 de maig de 2007, el mateix dia de les eleccions locals.

El DOGC publica també avui el Decret pel qual es regula l’elecció dels membres dels consells comarcals que sortiran de les eleccions municipals. Aquest Decret estableix el nombre de consellers a escollir en cada consell comarcal. Enguany, el nombre de consellers comarcals només canvia a l’Anoia, on passa de 25 a 33, i a la Garrotxa, on passa de 19 a 25.

Màxima informació

El Departament de Governació i Administracions Públiques posa en marxa des d’aquest dimarts un sistema d’informació electoral per als ciutadans i els mitjans de comunicació que hi estiguin interessats. Així, tota la informació relativa als comicis electorals es pot trobar al web del Departament i qualsevol dubte relacionat amb el procés electoral es pot consultar al telèfon 93 567 64 64  i al 012.

El conseller Joan Puigcercós ha destacat que “mai fins ara s’han posat tants mitjans per tal que tothom tingui tota la informació amb la màxima rapidesa per poder exercir el seu dret al vot”.

undefined
undefined
undefined
undefined